Vegansk peach melba-is

I anledning af at det lige har været International Vegetardag, har jeg lavet en vegansk peach melba is. Jeg havde en pakke silketofu i skuffen som var købt til at lave is af, men jeg kunne ikke finde nogen opskrifter. Så jeg endte med at prøve mig frem. Og resultatet blev overraskende godt. Isen blev cremet og fyldig og med masser af smag. Og den er uden mælkeprodukter, til dem der af forskellige årsager undgår det.

Ca. 1 liter

350 g silketofu

5 halve ferskner fra dåse, ca. 350 g

2 dl hindbær, ca. 100 g, frosne eller friske

2 spsk flormelis

Det hele blendes sammen i blender eller foodprcessor til massen er ensartet.

Massen smides i ismaskine og køres til den er frossen og serveres.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About Fenja Søndergaard

Kvinde årgang 78, mor til to piger, årgang 09 og 11 og bonusmor til knægt årgang 97 og pige årgang 03. Samboende med børnenes far, årgang 74. Madglad i stor stil.
This entry was posted in Dessert, Glutenfri opskrifter, Is, Mælkefri opskrifter, Veganske opskrifter, Vegetaropskrifter. Bookmark the permalink.

4 Responses to Vegansk peach melba-is

  1. Nøj, hvor ser den lækker ud!
    Gid jeg havde en ismaskine… :P

    • fenjasmad says:

      Det er snart jul ;-) Og de billige ismaskiner kan købes for 199 kr og opefter. Det er først hvis du vil have en med kompressor, du skal have den store pung frem :-)

  2. Pingback: Sukkerfri vaniljeis « Fenjas mad

  3. Pingback: Vegansk chokolade-kirsebæris « Fenjas mad

Skriv et svar til fenjasmad Annuller svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>