Uge 38 – Hokkaido-ravioli

Lidt inspiration til ugens pose fra Aarhus Økologiske Fødevarefællesskab.

1/2 kg pastinakker (Djurs Økologi)
1 pose løg á 500 g (Djurs Økologi)
1 hokkaido (Korsmedergaard)
1 bdt. gulerødder (Korsmedergaard)
1 pose Discovery æbler á 1 kg (Æbletoften)
2 majs (Djurs Økologi)
1 stk. squash (Korsmedergaard)

I løssalg:

Majs, bredbladet persille, porrer og muligvis blommer.

Ugens opskrift er inspiration til hvordan man kan bruge hokkaido til andet end suppe.

Hokkaido-ravioli.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About Fenja Søndergaard

Kvinde årgang 78, mor til to piger, årgang 09 og 11 og bonusmor til knægt årgang 97 og pige årgang 03. Samboende med børnenes far, årgang 74. Madglad i stor stil.
This entry was posted in Aarhus Økologiske Fødevarefællesskab. Bookmark the permalink.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>