Uge 37 – Sellerisalt og bønnepure af sorte bønner

Lidt inspiration til ugens pose fra Aarhus Økologiske Fødevarefællesskab.

300 g grønkål (Korsmedergaard)
500 g jordskokker (Korsmedergaard)
1 bdt persille (Korsmedergaard)
1 rødkålshoved (Korsmedergaard)·
2 squash (Djurs Økologi)·
1 knoldselleri (Djurs Økologi)·
1 kg kartofler (Djurs Økologi)
1 kg gulerødder (Djurs Økologi)
1 Baby spidskål (Djurs Økologi)

I løssalg:
Discovery æbler (Djurs Økologi)
Bladselleri (Djurs Økologi)
Peberrod , hel (Korsmedergaard)

Ugens opskrifter er inspiration til at bruge det grønne drys til andet end at pynte maden med.

Selleritop eller bladselleri kan blive til sellerisalt.

Persillen giver power og masser af smag i en bønnepure.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About Fenja Søndergaard

Kvinde årgang 78, mor til to piger, årgang 09 og 11 og bonusmor til knægt årgang 97 og pige årgang 03. Samboende med børnenes far, årgang 74. Madglad i stor stil.
This entry was posted in Aarhus Økologiske Fødevarefællesskab. Bookmark the permalink.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>