Uge 24 – Kartoffelsalat med persillepesto og rabarberis

Inspiration til ugens pose fra Aarhus Økologiske Fødevarefællesskab.

200 g asparges
1 bdt forårsløg
1 bdt rabarber
500 g spinat
1 bdt kruspersille
2 kg nye kartofler

En grøn kartoffelsalat med persillepesto. Nyd de friske grøntsager, mens de er her.

Kartoffelsalat med persillepesto

En nem og anderledes is med rabarber.

Rabarberis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About Fenja Søndergaard

Kvinde årgang 78, mor til to piger, årgang 09 og 11 og bonusmor til knægt årgang 97 og pige årgang 03. Samboende med børnenes far, årgang 74. Madglad i stor stil.
This entry was posted in Aarhus Økologiske Fødevarefællesskab. Bookmark the permalink.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>