Uge 22 – Rabarberkylling og grøn kyllingesalat

To opskrifter til inspiration for ugens pose fra Aarhus Økologiske fødevarefællesskab.

1 bdt. bredbladet persille
1 bdt. rabarber
2 bdt. forårsløg
2 kg. nye kartofler
0,25 kg asparges

Husk at nye kartofler helst bare skal koges blidt og spises med lidt smeltet smør og måske lidt hakket persille :-)

Helstegt rabarberkylling, en lidt anderledes måde at bruge sæsonens rabarber.

Rabarberkylling

Grøn kyllingesalat, en eksplosion af forårets grønne udvalg.

Grøn kyllingesalat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About Fenja Søndergaard

Kvinde årgang 78, mor til to piger, årgang 09 og 11 og bonusmor til knægt årgang 97 og pige årgang 03. Samboende med børnenes far, årgang 74. Madglad i stor stil.
This entry was posted in Aarhus Økologiske Fødevarefællesskab. Bookmark the permalink.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>