Uge 17 – Sesamstegte rødbeder, løgkompot med peberrod og sprød hvidkål med balsamico

 Tre opskrifter til inspiration til ugens pose fra Aarhus Økologiske Fødevarefællesskab.

Indhold af ugens pose:

2 kg. Gulerødder, Korsmedergaard
100 g. Peberrod, Korsmedergaard
1 kg. Jordskokker, Korsmedergaard
2 kg. Små Kartofler, Søholm
1 kg. Løg, Søholm
1 kg. Rødbeder, Søholm
1 stk. Hvidkål, Søholm

Sesamstegte rødbeder, spændende tilbehør eller alternativ til kød.

Sprøde sesamstegte rødbeder

 

Løgkompot med peberrod, kraftigt tilbehør kød eller lignende.

Løgkompot med peberrod

 

Sprød hvidkål med balsamico, en hurtig salat som tilbehør.

Sprød hvidkål med balsamico
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About Fenja Søndergaard

Kvinde årgang 78, mor til to piger, årgang 09 og 11 og bonusmor til knægt årgang 97 og pige årgang 03. Samboende med børnenes far, årgang 74. Madglad i stor stil.
This entry was posted in Aarhus Økologiske Fødevarefællesskab. Bookmark the permalink.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>