Tunsalat med creme fraiche

De købte tunsalater er som regel meget fede og gerne fyldt med e-numre. Denne tunsalat er nem at lave og så ved du præcist hvad der er i den, fordi du selv har lavet den.

Ca. 200 g

1 dåse tun i vand

125 g creme fraiche 18 % eller 9 %

½ lille løg, finthakket

1 tsk timian

Citronsaft

Vandet hældes fra tunen. Alle ingredienser blandes sammen og smages til med timian, citronsaft og evt. salt og peber. Serveres som pålæg eller sandwichfyld. Hvis salaten har stået i køleskabet en dag eller to, kan det være nødvendigt at røre rundt i den, da den kan væske en smule, men det ændrer intet på smagen.

Hjemmelavet tunsalat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About Fenja Søndergaard

Kvinde årgang 78, mor til to piger, årgang 09 og 11 og bonusmor til knægt årgang 97 og pige årgang 03. Samboende med børnenes far, årgang 74. Madglad i stor stil.
This entry was posted in Fisk, Pålæg. Bookmark the permalink.

4 Responses to Tunsalat med creme fraiche

  1. Piotr says:

    Hej Fenja.
    Det ligner den jeg plejer at lave. Kan putter dog også kapers i – det synes jeg giver tunsalaten prikken over i’et.

    Hilsen Piotr.

  2. Karin Henriksen says:

    Det er også godt med nyrevet muskatnød i.
    Efi

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>