Tomat-bønnespread

I mit projekt Marts med Medfølelse, hvor jeg spiser vegansk hele marts måned, serverer jeg hver dag på arbejdet en hjemmelavet spread som pålæg. Jeg prøver at variere hver dag, så det ikke bliver den samme bønnepuré hver dag. Denne blev særligt vellykket og blev spist op på ingen tid, så opskriften deler jeg naturligvis med jer.

IMG_20140313_104219

1 dåse røde kidneybønner, ca.220 g

1 glas soltørrede tomater i olie, ca. 290 g

2 dl solsikkekerner

2 fed hvidløg

½-1 dl vand

Solsikkekernerne ristes på en tør pande, til de begynder at tage lidt farve, men uden at blive brændte.

Bønnerne drænes og skylles.

Alle ingredienser, inkl. olien fra de soltørrede tomater, blendes sammen til en ensartet masse. Regulér konsistensen med vand.

Serveres som pålæg, dip eller sandwichfyld.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About Fenja Søndergaard

Kvinde årgang 78, mor til to piger, årgang 09 og 11 og bonusmor til knægt årgang 97 og pige årgang 03. Samboende med børnenes far, årgang 74. Madglad i stor stil.
This entry was posted in Frokost, Glutenfri opskrifter, Marts med Medfølelse, Mælkefri opskrifter, Pålæg, Spreads, Veganske opskrifter, Vegetaropskrifter. Bookmark the permalink.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>