Tarteletter med bønnegryde

Tarteletter plejer at være med høns i asparges, men i virkeligheden kan man fylde hvad som helst i. Og da de fleste børn, og voksne, kan lide tarteletter, er det måske værd at prøve at smugle lidt bønner og grøntsager i dem ved at putte det i tarteletterne.

Jeg brugte baked beans, da det var hvad jeg havde, men du kan snildt bruge alle andre slags bønner, Det kræver blot at du tilsætte noget tomat eller anden form for sauce, hvis ikke det er bønner i sauce.

10 tarteletter

1 dåse baked beans

1 pakke bacontern

1 stor eller 2 små porrer

1 lille stykke selleri

1 håndfuld champignon

1 snackpeber

1 pakke tarteletter

Bacon steges sprødt, evt. i en smule fedtstof. Jeg bruger kalkunbacon, så jeg bruger altid fedtstof for at få det stegt sprødt, uden det brænder på. Grøntsagerne sauteres med den sprøde bacon i omkring 5 minutter ved middel varme. Bønnerne tilsættes og retten simrer til grøntsagerne er møre. Tarteletterne lunes i ovnen og fyldes med bønnegryden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About Fenja Søndergaard

Kvinde årgang 78, mor til to piger, årgang 09 og 11 og bonusmor til knægt årgang 97 og pige årgang 03. Samboende med børnenes far, årgang 74. Madglad i stor stil.
This entry was posted in Aftensmad, Frokost. Bookmark the permalink.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>