Stegte ostemadder

Toast er en teenagefavorit, med det sprøde brød og den smeltede ost. Denne variant er en anelse sundere, da det hvide toastbrød er skiftet ud med rugbrød. Det er en god måde at stoppe spild af mad og bruge tørt rugbrød og ost der er ved at være lidt for trist til at blive spist som pålæg. Alle i min familie kan lide det og når jeg laver det til frokost, spiser vi dobbelt så meget rugbrød som vanligt.

Rugbrød

Ost

Ketchup

Evt. sennep

2 skiver rugbrød smøres med ketchup og evt. sennep. Skiver af ost lægges på den ene skive og den anden lægges ovenpå, som sandwich.

Rugbrødssandwichen steges på panden i fedtstof ved jævn varme, til begge sider er sprøde og osten er smeltet. Spises varme og knasende.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About Fenja Søndergaard

Kvinde årgang 78, mor til to piger, årgang 09 og 11 og bonusmor til knægt årgang 97 og pige årgang 03. Samboende med børnenes far, årgang 74. Madglad i stor stil.
This entry was posted in Frokost, Snacks, Stop spild af mad. Bookmark the permalink.

2 Responses to Stegte ostemadder

  1. Selina Juul says:

    Skønne ostemadder! :)

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>