Simple quesadillas

Quesadillas er en mexicansk ret lavet af tortillas med fyld af ost og andre ting. Typisk vil der være noget med bønner, måske noget kød og noget salsa.

Denne udgave er den mest simple udgave, udelukkende med ost. De kan laves på få minutter på en pande og er også gode at lave som bålmad. Små kokke kan uden problemer være med og de fungerer fint som snacks, tilbehør til suppe eller blot en hurtig aftensmad en dag hvor der virkeligt ikke er overskud til at lave noget ordenligt.

Køb nogle færdige hvedetortillas. Jeg foretrækker dem med fuldkorn.

Drys en tortilla med revet ost og læg en anden tortilla ovenpå.

Læg den færdige quesadilla på en varm pande og bag den på begge sider, til osten er smeltet og tortillaen er blevet lysebrun på begge sider. Skær i slices og spis.

Skal det have lidt mere smag end blot ristet hvedebrød med smeltet ost, så brug ost med kraftig smag eller en tex mex ost med chili, smør med salsa inden osten kommer på eller prøv med guacamole.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About Fenja Søndergaard

Kvinde årgang 78, mor til to piger, årgang 09 og 11 og bonusmor til knægt årgang 97 og pige årgang 03. Samboende med børnenes far, årgang 74. Madglad i stor stil.
This entry was posted in Aftensmad, Snacks, Tilbehør. Bookmark the permalink.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>