Sesamstegte rødbeder

Vinteren byder stadig på rødbeder og her er en opskrift på rødbeder som lækkert tilbehør eller som alternativ til et stykke stegt kød.
 

Rødbeder

Æg

Sesamfrø, salt, peber

Rødbeder renses og skæres i ½ cm tykke skiver. Skiverne vendes i sammenpisket æg og derefter i sesamfrø, blandet med salt og peber. De panerede rødbedeskiver steges ved jævn varme i rigeligt olie i ca. 20 minutter til de er gyldne og sprøde på begge sider.

Sprøde sesamstegte rødbeder

 

Hvis de stegte rødbeder skal være en bærende del af måltidet, så beregn en stor rødbede, ca. 150 g, per person.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About Fenja Søndergaard

Kvinde årgang 78, mor til to piger, årgang 09 og 11 og bonusmor til knægt årgang 97 og pige årgang 03. Samboende med børnenes far, årgang 74. Madglad i stor stil.
This entry was posted in Aftensmad, Glutenfri opskrifter, Mælkefri opskrifter, Tilbehør. Bookmark the permalink.

One Response to Sesamstegte rødbeder

  1. Pingback: Uge 17 – Sesamstegte rødbeder, løgkompot med peberrod og sprød hvidkål med balsamico « Fenjas mad

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>