Sejfad med æbler, bacon og grønkål

Sejfad med æbler og bacon

Hovedretten til vores Cook Out stod jeg for og jeg valgte at lave et fad med fisk, der kom en tur i ovnen.

Jeg skar porrer i tynde, halve ringe, finthakkede grønkål og skar et æble i tynde skiver.

Snittet grønt og æbler til fiskefad

Jeg blandede porrer og grønkål og lagde i bunden af et ovnfast fad. Ovenpå lagde jeg fisken og dryssede med urtesalt. Jeg opløste en halv bouillonterning i en kop varmt vand og hældte i fadet. Jeg dækkede fisken med æbleskiver og øverst lagde jeg tynde skiver bacon.

Færdigt fiskefad klar til at komme i ovnen

Fadet kom i ovnen ved 200 grader og fik ca. 30 minutter. Jeg serverede grøn kartoffelmos med æbler og bacon til.

Æblerne blev sprøde og lækre af at ligge øverst på fadet og det gav en god sødme til retten. Jeg vil helt bestemt prøve at lægge æbleskiver oven på ovnretter en anden gang.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About Fenja Søndergaard

Kvinde årgang 78, mor til to piger, årgang 09 og 11 og bonusmor til knægt årgang 97 og pige årgang 03. Samboende med børnenes far, årgang 74. Madglad i stor stil.
This entry was posted in Aftensmad, Cook out, Fisk. Bookmark the permalink.

2 Responses to Sejfad med æbler, bacon og grønkål

  1. Pingback: Grøn kartoffelmos med æbler og bacon « Fenjas mad

  2. Pingback: Cook Out I – En madbloggerudfordring « Fenjas mad

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>