Rødbedetzatziki med rygeost

Jeg havde køleskabet fyldt med rødbeder, som jeg ikke er særligt god til at få spist og jeg havde stadig nogle bøtter Løgismoses rygeost stående fra MAD 2012. De blev tilsammen til den skønneste tzatziki med den frækkeste farve. Den pyntede på bordet og den smagte godt. Kan kun sige at det er værd at prøve

1 portion

1 lille bæger rygeost, 170 g

100 g groftrevet rødbede

½ fed hvidløg

Rygeost, revet, rå rødbede og presset hvidløg blandes sammen og får lov at trække mindst 10 minutter inden serveringen. Det kan også sagtens holde sig nogle dage i køleskabet.

Spises som almindelig tzatziki. Brug det også som fyld i sandwich, bagte kartofler, dip til grøntsagsstænger eller nachos.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About Fenja Søndergaard

Kvinde årgang 78, mor til to piger, årgang 09 og 11 og bonusmor til knægt årgang 97 og pige årgang 03. Samboende med børnenes far, årgang 74. Madglad i stor stil.
This entry was posted in Dressing, Glutenfri opskrifter, Vegetaropskrifter. Bookmark the permalink.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>