Reklame for Lone Bangs glutenfri bagekursus

Sidste forår deltog jeg i et glutenfrit bagekursus hos Aurion, afholdt af Lone Bang. Det var et rigtigt godt kursus og Lone Bang er meget dygtig og inspirerende. Jeg fik meget ud af kurset og har blogget om en del af hendes opskrifter, der desværre ikke er tilgængelige andre steder, end på hendes kurser. Jeg fik derfor lov til at blogge om dem, så hendes gode opskrifter kunne blive spredt til flere, der har interesse i dem.

Det drejer sig om glutenfri pizza, glutenfri kerneboller, glutenfri müsliboller, glutenfri brownie uden mælk og sukker, glutenfri rabarbermuffins uden mælk og sukker og glutenfri appelsinmuffins uden mælk og sukker.

Ingredienser

Jeg kan absolut anbefale at deltage i hendes kursus, hvis man er interesseret i glutenfri og mælkefri bagning. Jeg har kopieret hendes egen tekst ind nedenfor. Al kommunikation om kurset foregår direkte med Lone Bang.

Glutenfrit Bagekursus

Trænger du til ny inspiration, og har du lyst til at lære mere om glutenfri bagning?

Så er du velkommen til at deltage på et af vores bagekurser.  Vi vil eksperimentere med rismel, hirseflager, quinoa, amaranth, boghvede, skallin, tørrede frugter, kerner og nødder, gode olier m.m. alt sammen i økologisk kvalitet.

Det vil der komme flere slags gode brød og boller og lækre kager ud af.

Vi bruger ikke tilsat sukker eller mælkeprodukter, og flere af opskrifterne er uden æg.

Du vil få fingrene i dejen og opskrifterne med hjem, samt selvfølgelig masser af smagsprøver og en glutenfri surdej.

Kursusprisen er 775 kr. inkl. råvarer og en enkel suppe til frokost.

Kurserne afholdes lørdag d. 23.2. og lørdag d. 9.3. fra kl. 10 til ca. 16 i Hertha´s  Bageri, Landsbyvænget 17, 8464 Galten.

Tilmelding sker på e-mail til: lonebang7@hotmail.com.

Du er endelig tilmeldt, når du har indbetalt kursusprisen til konto: 84011002064

HUSK AT SKRIVE NAVN OG HVILKEN DATO DU VIL DELTAGE

Undervisere: Lone Bang, som har flere års erfaring med glutenfri bagning, har arbejdet i Hertha´s Bageri, afholdt bagekurser på Aurion og bl.a. også udviklet glutenfrie opskrifter til Ren Kost i Århus og Marianne Lodberg, som er bager og produktudvikler i Ganefryd i Århus og i flere år har haft sit eget økologiske køkken og cateringvirksomhed i Skanderborg.

Henvendelse vedrørende kurserne kan ske til ovenstående e-mail.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About Fenja Søndergaard

Kvinde årgang 78, mor til to piger, årgang 09 og 11 og bonusmor til knægt årgang 97 og pige årgang 03. Samboende med børnenes far, årgang 74. Madglad i stor stil.
This entry was posted in Alt det andet, Glutenfri opskrifter. Bookmark the permalink.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>