Rabarberis

Rabarbersæsonen er i fuld gang lige nu og her er en opskrift på en lækker og nem rabarberis. Den bliver lækker og cremet som en flødeis, selvom den er lavet på mælk. Smagen er meget intens. Isen skal tages op af fryseren et godt stykke tid før den skal spises, da den bliver meget hård, men efter noget tid i køleskabet og/eller på køkkenbordet, er den cremet og lækker.

Til ½ liter is

2½ dl rabarbergrød

2½ dl mælk

Rabarbergrød og mælk køres sammen i blender i nogle minutter, til den er ensartet. Hældes i ismaskine og fryses til is. Spises med det samme eller kommes i fryseren for at fryse helt. Hvis man ikke har en ismaskine, kommes den direkte i fryseren og der røres i den jævnligt til den er frossen, så der ikke opstår krystaller.

Rabarberis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About Fenja Søndergaard

Kvinde årgang 78, mor til to piger, årgang 09 og 11 og bonusmor til knægt årgang 97 og pige årgang 03. Samboende med børnenes far, årgang 74. Madglad i stor stil.
This entry was posted in Dessert, Is. Bookmark the permalink.

One Response to Rabarberis

  1. Pingback: Uge 24 – Kartoffelsalat med persillepesto og rabarberis « Fenjas mad

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>