Rød salat med appelsindressing

Mens vi venter på at foråret tager så godt fat, at vi kan glæde os til friske grøntsager, er det stadig vinterens grøntsager der fylder i køleskabet. Her er en variant af råkostsalat.

150 g rødbede, groftrevet

150 g rødkål, fintsnittet

80 g linsespirer eller andre spirer

Dressing af:

Fintrevet skal af 1 økoappelsin

1 spsk olivenolie

1 spsk æblecidereddike

Grøntsagerne blandes. Dressingen rystes sammen, nemmest i et syltetøjsglas med låg, og hældes over dressingen. Den har godt af at trække en time eller to inden serveringen. Salaten kan snildt holde sig i køleskabet i et par dage, i en lukket boks eller med madfilm over.

Rød salat med appelsindressing

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About Fenja Søndergaard

Kvinde årgang 78, mor til to piger, årgang 09 og 11 og bonusmor til knægt årgang 97 og pige årgang 03. Samboende med børnenes far, årgang 74. Madglad i stor stil.
This entry was posted in Salater, Tilbehør. Bookmark the permalink.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>