Pizza med friske tomater, mozzarella og basilikum

Denne pizza er enkelt i sit fyld og meget lækker. Du kan selvfølgelig variere den og tilsætte oliven eller bacon efter lyst. Brug din favoritpizzabund eller prøv en glutenfri variant.

Fyld til 1 stor pizza, bradepandestørrelse

Tomatsauce:

1 dåse tomater

1 løg

1 fed hvidløg

Salt, peber, sukker

Løget skæres i mindre stykker og sauteres et par minutter ved middel varme i lidt olie sammen med hakket hvidløg. Tomater tilsættes og saucen koger ca. 15 minutter hvorefter den blendes. Smages til med salt, peber og et nip rørsukker.

5 friske tomater

2 poser frisk mozzarella

1 stor håndfuld friske basilikumblade

Saucen fordeles på den forbagte pizzabund. Tomater og mozzarella skæres i skiver og fordeles på pizzaen og toppes med basilikum.

Bages ca. 20 minutter ved 200 grader, til osten er svagt gylden og bunden er gennembagt.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About Fenja Søndergaard

Kvinde årgang 78, mor til to piger, årgang 09 og 11 og bonusmor til knægt årgang 97 og pige årgang 03. Samboende med børnenes far, årgang 74. Madglad i stor stil.
This entry was posted in Aftensmad, Frokost, Vegetaropskrifter. Bookmark the permalink.

One Response to Pizza med friske tomater, mozzarella og basilikum

  1. Pingback: Glutenfri pizza « Fenjas mad

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>