Pastasovs med langtidsbagte tomater og fløde

Langtidsbagte tomater kan bruges til mange lækre retter. Her giver de intens og syrlig smag til en cremet pastasovs med fløde.

Til 2 personer

1 løg

1 lille squash

2-3 stængler bladselleri

1 lille stykke fennikel

2 fed hvidløg

2 spsk langtidsbagte tomater

1/4 l fløde

salt, peber

Grøntsagerne snittes og steges i en smule olie. Tilsæt tomaterne og hæld fløden over. Lad det simre til grøntsagerne er knapt møre, stadig med en smule bid og smag til med salt og peber. Server med fuldkornspasta eller fuldkornsris.

Pastasovs med langtidsbagte tomater

Hvis du har lyst, kan du tilsætte kylling eller quorn. Det steges sammen med løg og hvidløg inden resten af grøntsagerne kommer i. Brug soya- eller risfløde for en mælkefri udgave.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About Fenja Søndergaard

Kvinde årgang 78, mor til to piger, årgang 09 og 11 og bonusmor til knægt årgang 97 og pige årgang 03. Samboende med børnenes far, årgang 74. Madglad i stor stil.
This entry was posted in Aftensmad, Fjerkræ, Glutenfri opskrifter, Mælkefri opskrifter, Vegetaropskrifter. Bookmark the permalink.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>