Pandekagefyld med and

For nyligt holdt vi konfirmation og havde en hulens masse mad i overskud, blandt andet en stor portion stegt andebryst. Nu er fryseren fyldt op med rester og her er en opskrift på pandekagefyld med stegt andebryst. Alle typer rester af stegt kød kan bruges i opskriften eller du kan tage et andebryst og skære i strimler og stege med skindet, så behøver du ikke bruge andet fedtstof. Brug de grøntsager du har og som du kan lide og krydr efter smag og lyst.

Til 3 personer

300 g stegt andebryst

1 løg, ca. 100 g, i tynde, halve skiver

2 fed hvidløg

2 gulerødder, ca. 80 g, groftrevet

80 g hvidkål, fintsnittet

50 g bønnespirer

1 dåse hakkede tomater

And, løg og hvidløg steges i lidt olie til løgene er bløde. Tilsæt gulerødder og hvidkål, steg et par minutter og tilsæt tomater og bønnespirer. Lad rette simre under låg i min. 15 minutter og smag det til.

Brug det som fyld i madpandekager, gerne med salat og lidt dressing.

Pandekager med andefyld

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About Fenja Søndergaard

Kvinde årgang 78, mor til to piger, årgang 09 og 11 og bonusmor til knægt årgang 97 og pige årgang 03. Samboende med børnenes far, årgang 74. Madglad i stor stil.
This entry was posted in Aftensmad, Fjerkræ, Restemad. Bookmark the permalink.

One Response to Pandekagefyld med and

  1. Pingback: Uge 19 – Klassisk rabarbergrød og pandekagefyld med and « Fenjas mad

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>