Om kategorierne

Her beskriver jeg hvad de forskellige kategorier indeholder. De fleste opskrifter er tagget i flere forskellige kategorier.

Aftensmad: Retter som hovedsageligt er beregnet til at være dagens hovedmåltid.

Brød: Forskellige varianter af brød til dagens måltider.

Frokost: Retter der egner sig til dagens lette måltid, enten hjemme i køkkenet eller i madpakken.

Glutenfri opskrifter: Opskrifter der enten er lavet uden gluten eller som nemt kan tilrettes en glutenfri kost. Når jeg har placeret en opskrift i denne kategori, så sørg for at læse den til ende, for at finde ud af om du skal lave om i den, for at gøre den glutenfri.

Mælkefri opskrifter: Opskrifter der enten er lavet uden mælk eller som nemt kan tilrettes en mælkefri kost. Når jeg har placeret en opskrift i denne kategori, så sørg for at læse den til ende, for at finde ud af om du skal lave om i den, for at gøre den mælkefri.

Morgenmad: Opskrifter der er gode at starte dagen med.

Restemad: Jeg kan lide at udnytte alle rester til nye retter, hvis ikke de bliver brugt i madpakken. I denne kategori er der inspiration til hvordan man kan bruge sine rester og trylle nye interessante retter frem af maden fra i går.

Salater: Forskellige udgaver af salater, både dem der udgør et helt måltid i sig selv og dem der er tænkt som tilbehør til et måltid. Her er både lette, grønne salater og mere tunge salater med hele korn og godt med fyld.

Sukkerfrie opskrifter: Jeg eksperimenterer en del med at lave kager, desserter og snacks der kan gå i stedet for de vanlige sukkerbomber. I denne kategori kan du finde inspiration til den søde tand, uden blodsukkeret bliver voldsomt belastet.

Tilbehør: Opskrifter på retter der ikke nødvendigvis gør sig som en selvstændig ret, men som er godt som tilbehør til hovedretten.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About Fenja Søndergaard

Kvinde årgang 78, mor til to piger, årgang 09 og 11 og bonusmor til knægt årgang 97 og pige årgang 03. Samboende med børnenes far, årgang 74. Madglad i stor stil.
This entry was posted in Om kategorierne. Bookmark the permalink.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>