Nem vegetarisk pastasauce med kikærter og spirer

Denne ret lavede jeg hurtigt, efter jeg var kommet hjem fra institutionen med to trætte piger. Brug hvad du har af kogte kikærter, bønner eller lignende og tag de spirer du har i køleskabet. Eller brug blot de grøntsager, du har liggende i grøntsagsskuffen.

Jeg kombinerede bønner, linser og kikærter og fik på den måde et meget mættende måltid.

Lyset var desværre væk, da jeg serverede maden og pigerne var for sultne til at vente til jeg havde fundet kameraet frem, så der er intet billede til denne ret. Men den smager godt, så kast dig ud i det :-)

Til 2 personer

1 løg

1 gulerod

1 dl kogte kikærter

1 dl bønnespirer

1 dl linsespirer

1 dåse hakkede tomater, gerne med smag

1 spsk balsamicoeddike

Salt, peber, evt. hvidløg

Olie

Løg og gulerod renses og snittes. Sauteres i et par minutter i olie ved god varme. Kikærter og spirer kommes ved og tomaterne hældes i retten. Lad den simre et par minutter, til grøntsagerne er møre. Smag til med salt, peber og balsamico. Og bruger du en dåse tomater uden smag, så tilsæt selv krydderier efter smag.

Serveres med kogt fuldkornspasta eller ris. Drys evt. en smule revet ost på toppen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About Fenja Søndergaard

Kvinde årgang 78, mor til to piger, årgang 09 og 11 og bonusmor til knægt årgang 97 og pige årgang 03. Samboende med børnenes far, årgang 74. Madglad i stor stil.
This entry was posted in Aftensmad, Glutenfri opskrifter, Mælkefri opskrifter, Veganske opskrifter, Vegetaropskrifter. Bookmark the permalink.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>