Nem pastasovs med tomat og kalkunbacon

Denne pastasovs er hurtig at lave.  Den kan koges sammen på den tid det tager at koge pastaen.

 

Til 2 personer

2 løg

2 fed hvidløg

1 pakke kalkunbacon

1 dåse tomater

1 god håndfuld friske krydderurter eller en god portion tørrede krydderurter

Salt, peber

Evt. en sjat fløde

½ pose fuldkornspasta

Løg og hvidløg skæres i stykker og steges i lidt olie sammen med bacon i mindre stykker. Baconen må gerne blive brunt inden tomater og krydderurter tilsættes. Skyl dåsen med en sjat vand og tilsæt det. Lad sovsen simre i 5 minutter og smag til med salt og peber og evt. en sjat fløde.

Server med kogt fuldkornspasta og evt. friskrevet parmesan.

Fuldkornspasta med nem pastasovs

 

For en glutenfri udgave, server med glutenfri pasta eller fuldkornsris. Udelad fløden eller brug soya/risfløde for en mælkefri udgave.

Jeg brugte frisk oregano, løvstikke og estragon i sovsen. En pakke bacon kan sagtens strækkes til 4 personer, hvis du tilsætter to dåser tomater i stedet for en.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About Fenja Søndergaard

Kvinde årgang 78, mor til to piger, årgang 09 og 11 og bonusmor til knægt årgang 97 og pige årgang 03. Samboende med børnenes far, årgang 74. Madglad i stor stil.
This entry was posted in Aftensmad, Fjerkræ, Glutenfri opskrifter, Mælkefri opskrifter. Bookmark the permalink.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>