Misosuppe med grøntsager

Denne suppe er hurtig at lave og kan varieres ud fra hvad du har i køkkenet. Prøv også med tofu eller en rest tilberedt kylling. Smagen er asiatisk inspireret og hvis du er til chili, så tilføj lidt af det sammen med boullionen, så suppen får lidt spark.

Forret til 4 eller hovedret til 2

1 liter boullion eller fond + vand

4-5 spsk misopasta

10 g tørret kombutang

250 g fintsnittede grøntsager, eks. porrer, peberfrugt, svampe, kinaradisse, gulerødder, bønnespirer

Den tørrede tang overhældes med ½ liter kogende vand og står til udblødning i ca. ½ time. Skæres eller klippes i strimler. Udblødningsvandet kasseres.

Suppen kommes i kog, tangen tilsættes og suppen smages til med misopasta. Grøntsagerne i tynde strimler kommes i suppen og koges med i et par minutter og suppen serveres.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About Fenja Søndergaard

Kvinde årgang 78, mor til to piger, årgang 09 og 11 og bonusmor til knægt årgang 97 og pige årgang 03. Samboende med børnenes far, årgang 74. Madglad i stor stil.
This entry was posted in Aftensmad, Forret, Frokost, Glutenfri opskrifter, Mælkefri opskrifter, Veganske opskrifter, Vegetaropskrifter. Bookmark the permalink.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>