Midsommersalat

Sankt Hans er der hvor sæsonens sidste asparges mødes med sæsonens første jordbær. De klæder hinanden, så skynd dig at sætte dem sammen, mens de begge er her.

Frisk spinat

Friske ærter

Grønne asparges

Jordbær

Spinat skylles og skæres eller plukkes i mindre stykker. Ærterne bælges og asparges skæres i mindre stykker. Jordbær skæres i kvarte eller mindre stykker.

Spinaten anrettes på et fad, ærter og asparges spredes ovenpå og salaten toppes med jordbær. Dryp balamicoeddike over ved serveringen.

Midsommersalat

Er god som ledsager til grill.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About Fenja Søndergaard

Kvinde årgang 78, mor til to piger, årgang 09 og 11 og bonusmor til knægt årgang 97 og pige årgang 03. Samboende med børnenes far, årgang 74. Madglad i stor stil.
This entry was posted in Salater. Bookmark the permalink.

One Response to Midsommersalat

  1. Pingback: Uge 25 – Midsommersalat « Fenjas mad

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>