Lun roastbeef salat med grapefrugt og kikærter

Jeg havde en rest roastbeef i køleskabet og en portion kogte kikærter og kreerede denne salat. De salte kikærter og den friske grapefrugt står rigtigt godt til hinanden. Udelad kødet for en vegetarisk udgave.

2 personer

1 iceberg salat

2 sweetie eller andre grapefrugter

2 dl kikærter

200 g stegt roastbeef

Olivenolie

Soyasauce

Chilipulver

Hvidløg

Salt

Salaten snittes og lægges i et fad. Grapefrugterne pilles og hinderne fjernes fra frugtkødet. Alternativt fileteres frugten med en skarp kniv. Frugtkødet fordeles over salaten. Kikærterne steget på en pande i olivenolie. Efter et par minutter hældes soyasauce og en smule chili over og det steges til soyaen er fordampet. Kikærterne hældes over på en tallerken og får lov at køle lidt af inden de hældes over salaten. Kødet skæres i tern og steges på en varm pande i en smule fedtstof, hvidløg og en smule salt. Det stegte kød fordeles over salaten og den serveres.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About Fenja Søndergaard

Kvinde årgang 78, mor til to piger, årgang 09 og 11 og bonusmor til knægt årgang 97 og pige årgang 03. Samboende med børnenes far, årgang 74. Madglad i stor stil.
This entry was posted in Aftensmad, Frokost, Glutenfri opskrifter, Mælkefri opskrifter, Salater, Stop spild af mad. Bookmark the permalink.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>