Let æggesalat

Købte æggesalater er både fede og dyre og fyldt med ingredienser, jeg ikke nødvendigvis ved hvad er. Her er opskrift på en meget let æggesalat. Let betyder i denne sammenhæng både at den er fedtfattig og at den er nem at lave.

Ca. 150 g

100 g hytteost

1 hårdkogt æg

Karry

Evt. gurkemeje

Salt

Den hårdkogte æg rives på den grove side af et rivejern. Det er den nemmeste måde at hakke det på og det giver en fin konsistens. Blandes med hytteost og smages til med karry og salt og evt. en smule gurkemeje, hvis farven skal være mere gul. Tilsæt evt. en smule optøede ærter for det grønne pift. Serveres som pålæg eller sandwichfyld. Hvis salaten får lov at stå en dag eller to i køleskabet, kan den væske en smule, men den skal blot røres sammen igen. Smagen er helt den samme.

Let æggesalat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About Fenja Søndergaard

Kvinde årgang 78, mor til to piger, årgang 09 og 11 og bonusmor til knægt årgang 97 og pige årgang 03. Samboende med børnenes far, årgang 74. Madglad i stor stil.
This entry was posted in Pålæg. Bookmark the permalink.

One Response to Let æggesalat

  1. Pingback: Kartoffelspread med æg og råkostsalat « Fenjas mad

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>