Lakridsrejer

Vi fik gæster til aftensmad og jeg valgte at lave en tre-rettes middag med lakrids som gennemgående tema. Til forret fik vi disse lakridsrejer, til hovedret lakridskylling med tomater i stedet for fennikel og til dessert fik vi lakridsis og lakrids-te. Så var der vist ingen fare for for lavt blodtryk den aften :-)

Forret til 3 personer

12 rå tigerrejer

1 dl olie

1 tsk engelsk lakridspulver

1 tsk soyasauce

De optøede rejer pilles. Olie, lakridspulver og soya blandes sammen og hældes over rejerne, gerne i en beholder med låg, så marinaden kan vendes over dem. Stil rejerne på køl en time eller to, så smagen når at trænge ind i kødet.

Rejerne steges på en godt varm pande med marinaden. De skal have et minut eller to på begge sider, så de er gennemstegte, uden at tørre ud. Anret på tallerkner med tomater eller lidt salat. Server straks, mens rejerne er varme og lækre.

Lakridsrejer

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About Fenja Søndergaard

Kvinde årgang 78, mor til to piger, årgang 09 og 11 og bonusmor til knægt årgang 97 og pige årgang 03. Samboende med børnenes far, årgang 74. Madglad i stor stil.
This entry was posted in Forret, Lakrids, Skaldyr. Bookmark the permalink.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>