Lakridspopcorn

Vi var på Odder Parkhotel og spise tapas for nyligt og en af de små retter på tallerkenen, var noget vi bestemt ikke havde oplevet før: Lakridspopcorn.

De faldt i vores smag, da vi ret godt kan lide både popcorn og lakrids og da vi kom hjem, måtte vi afprøve at lave dem selv. Det viste sig at være uhyre enkelt og vi har nu en anderledes snack vi kan byde vores gæster på eller som bare er god når lakridstrangen melder sig og vi ikke har lyst til at spise lakrids fyldt med sukker og tilsætningsstoffer.

Vi har en stor bøtte engelsk lakridspulver stående, som er fremstillet af ren lakridssaft og intet andet. Det kan købes i helsekosten og Matas og koster omkring 60 kr. Man bruger meget lidt ad gangen, så bøtten holder længe. Man kan også få lakridsrodspulver, som efter sigende er mindre kraftig i smagen, men det har vi ikke afprøvet herhjemme.

Engelsk lakridspulver

Popcorn

Lakridspulver

Drys lakridspulver over de afkølede popcorn og bland det grundigt med en ske. Smag dig frem til hvor meget lakridspulver der skal på.

Hæld dem op i en skål og nyd dem.

Lakridspopcorn klar til at blive spist

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About Fenja Søndergaard

Kvinde årgang 78, mor til to piger, årgang 09 og 11 og bonusmor til knægt årgang 97 og pige årgang 03. Samboende med børnenes far, årgang 74. Madglad i stor stil.
This entry was posted in Lakrids, Snacks. Bookmark the permalink.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>