Lakridsmarineret kalkunfilet

Vi er en rigtig lakrids-elskende familie, så hvorfor ikke kombinere lakrids med aftensmaden? Marinaden kan bruges til både kalkun og kylling og sikkert også andre typer kød eller tofu.

Marinade til 2-3 kalkunfileter

1 spsk olie

1 tsk engelsk lakridspulver

Olie og lakridspulver røres sammen og kødes lægges i marinaden i nogle timer. Du kan med fordel forberede det om morgenen, så maden er hurtigt klar når du kommer hjem. Kødes steges på en pande ved god varme og krydres med salt og peber.

Server kødet med en god gang salat og pasta eller kartofler, efter smag.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About Fenja Søndergaard

Kvinde årgang 78, mor til to piger, årgang 09 og 11 og bonusmor til knægt årgang 97 og pige årgang 03. Samboende med børnenes far, årgang 74. Madglad i stor stil.
This entry was posted in Aftensmad, Fjerkræ, Lakrids. Bookmark the permalink.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>