Lakridsflødeis

Denne is smager af fløde og af det lakridspulver, der er uden på spejderhagl. Mums!

Til ca. ½ liter

1/4 liter piskefløde

4 pasteuriserede æggeblommer (to bægre)

2-3 spsk flormelis

1½-2 tsk engelsk lakridspulver

Sukker og æg piskes hvidt og skummende. Lakridspulver blandes i og fløden, der er pisket til skum, vendes i. Fryses i ismaskine og spises med det samme eller fryses ned til senere, hvis du kan vente med at spise det.

Lakridsflødeis

Mængden af sukker og lakridspulver kan reguleres efter smag. Og husk at bruge en frisk og gerne økologisk piskefløde. Det kan smages!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About Fenja Søndergaard

Kvinde årgang 78, mor til to piger, årgang 09 og 11 og bonusmor til knægt årgang 97 og pige årgang 03. Samboende med børnenes far, årgang 74. Madglad i stor stil.
This entry was posted in Dessert, Is, Lakrids. Bookmark the permalink.

One Response to Lakridsflødeis

  1. Pingback: Lakridsrejer « Fenjas mad

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>