Lakrids-kokossuppe med kylling

Opskriften blev til på basis af en rest lakridskylling. Lakrids og kokosmælk går overraskende godt sammen og suppen bliver fløjlsblød og rund.

Til 2-3 personer

1 ds kokosmælk (400 ml)

2 tsk rød karrypasta

Olivenolie

1 løg eller 1-2 porretoppe

2-3 friske tomater

1 rød peberfrugt

Stegesky fra lakridskylling

Kartofler og fennikel fra lakridskylling

1-2 dl stegt/kogt kyllingekød i tern

Fishsauce

Citronsaft

Karrypastaen steges i olien og løg i tern steges med. Fond og kokosmælk kommes i og peberfrugt og tomater i tern tilsættes. Simrer i et par minutter inden kartofler og fennikel i mindre stykker tilsættes. Hvis suppen er for tyk, spædes den op med lidt vand. Smages til med fishsauce og citronsaft.

Suppen er lavet på en rest lakridskylling. Hvis man ikke har det, kan man tilsætte 1-2 tsk engelsk lakridspulver og bruge almindelig fond eller bouillon. Brug ½ fennikel og 3-400 g kogte kartofler og kog suppen til grøntsagerne er møre.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About Fenja Søndergaard

Kvinde årgang 78, mor til to piger, årgang 09 og 11 og bonusmor til knægt årgang 97 og pige årgang 03. Samboende med børnenes far, årgang 74. Madglad i stor stil.
This entry was posted in Aftensmad, Fjerkræ, Lakrids, Restemad, Suppe. Bookmark the permalink.

One Response to Lakrids-kokossuppe med kylling

  1. Pingback: Lakridskylling « Fenjas mad

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>