Løgkompot med peberrod

Opskriften er god som tilbehør til stegt kød eller grøntsagsbøffer.

 

200 g løg

25 g frisk peberrod

1 spsk æblecidereddike eller hvidvinseddike

2 tsk fishsauce eller soya

Løg snittes fint i halve skiver og steges i en smule olie. Tilsæt en sjat vand, så løgene ikke brænder på og lad dem dampe møre i ca. 10-15 minutter. Tilsæt eddike og fishsauce og til sidst fintrevet peberrod. Hvis peberrodssmagen bliver for kraftig, varmes det med i nogle minutter, da det fjerner det stærke. Server lunt som tilbehør.

Løgkompot med peberrod
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About Fenja Søndergaard

Kvinde årgang 78, mor til to piger, årgang 09 og 11 og bonusmor til knægt årgang 97 og pige årgang 03. Samboende med børnenes far, årgang 74. Madglad i stor stil.
This entry was posted in Aftensmad, Glutenfri opskrifter, Mælkefri opskrifter, Tilbehør. Bookmark the permalink.

One Response to Løgkompot med peberrod

  1. Pingback: Uge 17 – Sesamstegte rødbeder, løgkompot med peberrod og sprød hvidkål med balsamico « Fenjas mad

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>