Kokoskål med oksekød

Retten opstod ud fra en rest kød krydret med tacokrydderier og en hel masse kål, der fyldte i køleskabet. Jeg serverede knuste kartofler a lá Klidmoster og en grøn salat til. Retten bliver cremet og sød og smager skønt. Lækkert måltid, som både min middagsgæst og min 2 årige datter kunne lide.

Til 2 personer

½ savoykål eller anden kål

200 g hakket okse eller andet kød. Alternativt bønner, tofu, seitan eller ekstra grøntsager for en vegetarisk udgave

2 spsk langtidsbagte tomater

1 dåse (400 ml) kokosmælk

1 spsk paprika

Salt

Snit kål i ca. ½ x ½ cm tern eller mindre. Kødets svitses i en smule olie med paprika. Start med en lille mængde; du kan altid tilføje mere senere. Når kødet er stegt, tilsætter du kål, tomater og kokosmælk og lader retten simre med låg til kålen er mør, ca. 15 minutter. Smag til med salt og paprika og andre evt. krydderier.

Kokoskål med oksekød

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About Fenja Søndergaard

Kvinde årgang 78, mor til to piger, årgang 09 og 11 og bonusmor til knægt årgang 97 og pige årgang 03. Samboende med børnenes far, årgang 74. Madglad i stor stil.
This entry was posted in Aftensmad, Glutenfri opskrifter, Oksekød, Restemad, Vegetaropskrifter. Bookmark the permalink.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>