Kokos-banan-pandekager

Et par meget modne bananer, der ligger og putter sig i frugtskålen, kan blive til de lækreste pandekager. Disse er uden gluten, mælk og sukker, men med masser af sødme fra de modne bananer og bliver de sprøde og lækre.

En stor portion

3 modne bananer

2 æg

1 ds kokosmælk (400 ml)

1 dl kokosmel

100 g boghvedemel

100 g rismel

1 tsk bagepulver

1 nip salt

Alle ingredienserne blendes sammen i en blender. Vent med at komme kokosmelet i til aller sidst og lad det kun blende med et øjeblik, når resten er blevet til en ensartet masse.

Steges til små, tykke pandekager i en smule kokosolie. Serveres varme med en klat kokosolie og friske jordbær eller anden frisk frugt.

Kokos-banan-pandekager

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About Fenja Søndergaard

Kvinde årgang 78, mor til to piger, årgang 09 og 11 og bonusmor til knægt årgang 97 og pige årgang 03. Samboende med børnenes far, årgang 74. Madglad i stor stil.
This entry was posted in Dessert, Glutenfri opskrifter, Morgenmad, Mælkefri opskrifter, Sukkerfrie opskrifter. Bookmark the permalink.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>