Kødsauce af stegt and

Julen er fyldt med madrester, ikke mindst and, og her er lidt inspiration til at stoppe spild af mad. Kødsaucen kan laves med alle slags grøntsager, så brug hvad du har. Nedenstående er hvad jeg puttede i.

Til 8 personer eller til flere dage

1 god portion stegt and

2 løg

2 gulerødder

½ broccoli med stok

½ bladselleri

2 fed hvidløg

3 dåser tomat

Kødet hakkes i foodprocessor. Hvis der er skind på, så hak det med og lad det give smag til retten. Grøntsagerne hakkes ligeledes. Kødes steges lidt og grøntsagerne steges med. Tilsæt tomaterne og krydr med salt, peber og krydderier efter smag. Lad retten simre til grøntsagerne er møre.

Spis saucen med pasta, brug den i cottage pie eller lagsagne.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About Fenja Søndergaard

Kvinde årgang 78, mor til to piger, årgang 09 og 11 og bonusmor til knægt årgang 97 og pige årgang 03. Samboende med børnenes far, årgang 74. Madglad i stor stil.
This entry was posted in Aftensmad, And, Glutenfri opskrifter, Mælkefri opskrifter, Stop spild af mad. Bookmark the permalink.

2 Responses to Kødsauce af stegt and

  1. livsmod says:

    Genialt! Jeg har nemlig en ret stor and i køleskabet og vi er kun tre mennesker til middag og jeg har virkelig brudt min hjerne med hvordan pokker den skulle genbruges. Tak og glædelig jul!

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>