Kasse nummer to fra Økoradissen – lever helt op til forventningerne

I sidste uge bestilte jeg for første gang frugt og grønt fra Økoradissen. Se min anmeldelse af den 12½ kg tunge kasse her.

I denne uge havde jeg valgt at bestille den lille kasse blandet frugt og grønt til 150 kr, da vi ikke havde nået at spise hele kassen fra sidste uge, til trods for at vi havde en del gæster til spisning både lørdag og søndag.

Ugens kasse indeholdt omkring 8 kg.

Økoradissen uge 4

Indhold:

Kartofler

Rødløg

Rødbeder

Pastinakker

Blomkål

Fennikel

Persille

Peberrod

Clementiner

Pærer

Kokosnød

Citron

Mine forventninger blev til fulde indfriet. Masser af dejlig frisk frugt og grønt i en virkeligt høj kvalitet. Jeg ville aldrig selv købe en kokosnød og jeg ville ikke ane hvor jeg skulle lede efter den i en økologisk variant, men nu dumpede den ned i min frugtskål helt af sig selv (sådan næsten da), så nu skal jeg finde på hvad jeg kan bruge den til. Og jeg kan lære mine døtre hvordan sådan en krabat skal angribes. Det er slet ikke dårligt.

Jeg havde postet min anmeldelse af sidste uges leverance inden jeg modtog dagens kasse og sendt linket til Svend, der kommer med kasserne. Han sagde pænt tak og virkede næsten rørt over mine pæne ord. Jeg har blot skrevet min ærlige mening og den er så ret god i denne sammenhæng.

Han fortalte at årsagen til at der ikke står noget om hvad de blandede kasser indeholder er, at det virkeligt er blandede kasser. Der er ingen garanti for at jeg får det samme i min kasse som naboen, da han pakker kasserne med de varer han har mange af, har ekstra i overskud eller som han ikke har særligt mange af og derfor ikke har skrevet på bestillingslisten. Så det er en lykkekasse man modtager og det eneste man kan være sikker på er, at kvaliteten er helt i top. Jeg glæder mig allerede til jeg skal bestille og modtage næste kasse. Og det passer rigtigt godt til vores rytme at bestillingsfristen er søndag aften kl. 23 og så kommer han forbi med kassen mandag sidst på eftermiddagen. Så kan jeg nemt overskue om jeg har brug for en kasse i den kommende uge eller om jeg har så mange grøntsager i overskud fra sidste uge, som jeg skal have brugt, før jeg behøver købe mere. På sigt kommer det til at give væsentligt mindre madspild, da jeg kan nøjes med at købe den mængde, jeg har brug for og med et lille udvalg af tørrede frugter, nødder, bønner, olier og eddiker, kan jeg bestille hjem, når jeg har brugt det jeg har i skuffen, i stedet for at købe en masse ekstra hver gang jeg ser det på tilbud. Jeg ender altid med at købe meget mere end jeg kan få brugt.

Jeg kan kun sige: Prøv en kasse fra Økoradissen, hvis du er så heldig at bo på en af hans ruter og har lyst til at få god økologisk frugt og grønt til en yderst rimelig pris.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About Fenja Søndergaard

Kvinde årgang 78, mor til to piger, årgang 09 og 11 og bonusmor til knægt årgang 97 og pige årgang 03. Samboende med børnenes far, årgang 74. Madglad i stor stil.
This entry was posted in Alt det andet. Bookmark the permalink.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>