Kartoffellagsagne med krydret bønnegryde

Jeg havde en rest bønnegryde og syntes det var lidt for kedeligt at spise det med kogt ris eller korn til to dage i træk, så jeg lavede denne variant. Kartoflerne skal have lang tid i ovnen for at blive møre, men til gengæld får smagen lov at sætte sig rigtigt godt i hele retten og fløde og æg giver en cremet konsistens. Ægget kom i da jeg havde en rest sammenpisket æg i overskud fra bagning og det gav en god smag og konsistens. Endnu en fantastisk ret opstået fordi vi skal stoppe spild af mad.

Til 2 personer

1 liter bønnegryde med salsasauce eller anden krydret bønneret

½ kg kartofler

150 g revet ost

1/4 l fløde

1 æg

Kartoflerne renses og skæres i tynde skiver. Læg kartofler og sauce lagvis i et ovnfast fad. Slut af med kartofler. Fordel osten over. Bland æg og fløde sammen og hæld blandingen over retten.

Bages i ovnen ved 200 grader i ca. 1 time, til kartoflerne er møre.

Kartoffellagsagne med krydret bønnesauce

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About Fenja Søndergaard

Kvinde årgang 78, mor til to piger, årgang 09 og 11 og bonusmor til knægt årgang 97 og pige årgang 03. Samboende med børnenes far, årgang 74. Madglad i stor stil.
This entry was posted in Aftensmad, Glutenfri opskrifter, Stop spild af mad, Vegetaropskrifter. Bookmark the permalink.

3 Responses to Kartoffellagsagne med krydret bønnegryde

  1. Pingback: Vegetarisk bønnegryde med salsasauce « Fenjas mad

  2. En rigtig Stop Spild Af Mad ret! Skønt!

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>