Kartoffel-jordnødde spread

Spreads er en samlende betegnelse for en creme, der er lavet af grøntsager, ost eller andre ting, der kan blendes til en ensartet masse. Det kan bruges til pålæg, sandwichfyld eller dip. Denne udgave er lavet på kogte grøntsager og jordnødder. Du kan med fordel bruge en rest kogte grøntsager fra aftensmaden, i stedet for at koge en lille portion til at lave spreaden.

Til 250 g

100 g kogte kartofler

100 g kogte rodfrugter, eks. selleri og persillerod

50 g peanutbutter

Alle ingredienser køres sammen til en ensartet masse i foodprocessor eller med en håndmixer. Hvis du bruger crunchy peanutbutter, får dit spread lidt bid.

Kartoffel-jordnødde spread på rugbrød

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About Fenja Søndergaard

Kvinde årgang 78, mor til to piger, årgang 09 og 11 og bonusmor til knægt årgang 97 og pige årgang 03. Samboende med børnenes far, årgang 74. Madglad i stor stil.
This entry was posted in Frokost, Glutenfri opskrifter, Kartofler, Mælkefri opskrifter, Pålæg, Spreads, Veganske opskrifter, Vegetaropskrifter. Bookmark the permalink.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>