Karrystegte bananer med kokos

Disse søde, sprøde og bløde bananer er gode som tilbehør til karryretter eller stegt kød. Banan, kokos og karry står rigtigt godt til hinanden, så prøv det, selvom det lyder en anelse aparte. Men frugt kan sagtens bruges til andet end dessert og mellemmåltid :-)

Tilbehør til 2 peroner

1 stor banan

Karry

Kokosolie eller andet fedtstof

Kokosmel

Bananen skrælles og skæres i ½ cm tykke skrå skiver. Fedtstoffet varmes op på en panden ved jævn varme, karryen steges af og bananskiverne steges forsigtet. De skal være sprøde og gyldne på begge sider. Drys kokosmel over dem, når de er blevet stegt og steg dem en anelse mere med kokosmel på.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About Fenja Søndergaard

Kvinde årgang 78, mor til to piger, årgang 09 og 11 og bonusmor til knægt årgang 97 og pige årgang 03. Samboende med børnenes far, årgang 74. Madglad i stor stil.
This entry was posted in Frugt, Glutenfri opskrifter, Mælkefri opskrifter, Tilbehør, Veganske opskrifter. Bookmark the permalink.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>