Karrybiksemad med kylling og squash

Biksemad er en klassiker, der som udgangspunkt består af en rest kartofler og en rest kød. Her har jeg tilsat lidt ekstra grøntsager og karry og smagt til med soya og eddike, så smagen minder om biksemad med HP Sauce. Enjoy :-)

2 personer

700 g kogte kartofler

200 g kogt eller stegt kylling

100 g svampe, evt. tilsvarende mængde tørrede svampe

2 løg

½ squash

2 stængler bladselleri

1 spsk karry

Olie eller andet fedtstof varmes op i en pande og karryen steges i det. Løg og kylling i tern steges med et par minutter, hvorefter squash og bladselleri i tern tilsættes. Gem toppen af selleristænglerne til drys på den færdige ret. Efter et par minutter tages det hele af panden og stilles til side.

Kartofler i tern kommes på panden med fedtstof og steges sprøde. Når kartoflerne er færdige, kommes kylling og grøntsager tilbage på panden og varmes igennem. Smages til med soyasauce og æblecidereddike eller anden eddike.

For en vegetarisk udgave, erstat kylling med flere grøntsager, tofu eller seitan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About Fenja Søndergaard

Kvinde årgang 78, mor til to piger, årgang 09 og 11 og bonusmor til knægt årgang 97 og pige årgang 03. Samboende med børnenes far, årgang 74. Madglad i stor stil.
This entry was posted in Aftensmad, Glutenfri opskrifter, Kylling, Mælkefri opskrifter, Stop spild af mad, Veganske opskrifter, Vegetaropskrifter. Bookmark the permalink.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>