Kalkunnuggets

De fleste børn er vilde med kyllingenuggets, men dem man køber færdige, er lavet af kød af en meget tvivlsom kvalitet. Men det er nemt at lave tilsvarende nuggets selv og så har man styr på hvad det er man putter i munden. De kan både laves af kalkun og kylling.

Til 4 personer

500 kalkun skåret i passende stykker. Køb et helt bryst og skær op og frys resten eller brug kalkunsnitzler.

1 æg, sammenpisket

Majsgryn

Salt, peber, olie

Vend kødet i det sammenpiskede æg og vend derefter stykkerne i majsgryn blandet med salt og peber og evt. andre krydderier, efter smag. Jeg foretrækker dem uden for meget spræl i krydderierne. Kødet tager mod en del majsgryn, så beregn ca. 200 g.

Steg kødstykkerne i olie på en pande, til de er sprøde og gyldne på begge sider og gennemstegte.

De er gode som aftensmad, i burger, i madpakken, som pålæg og ikke mindst til børnefødselsdage.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About Fenja Søndergaard

Kvinde årgang 78, mor til to piger, årgang 09 og 11 og bonusmor til knægt årgang 97 og pige årgang 03. Samboende med børnenes far, årgang 74. Madglad i stor stil.
This entry was posted in Aftensmad, Fjerkræ, Glutenfri opskrifter, Mælkefri opskrifter. Bookmark the permalink.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>