Hurtig quinuasalat

Jeg havde en portion kogt quinua i overskud, da jeg havde lavet Klidmosters falske and. Jeg lavede denne salat med lidt iceberg og rød peber, der gemte sig i grøntsagsskuffen.

Quinuasalat

Kogt quinua

Fintstrimlet iceberg

Fintstrimlet rød peberfrugt

Balsamico-eddike

Olivenolie

Fintstrimlet iceberg anrettes i en skål eller et fad. Læg fintstrimlet rød peber ovenpå. Hæld en god sjat olivenolie hen over.

Quinua blandes med balsamico og lidt olivenolie. Den skal smage af noget, men eddiken må ikke overdøve den fine smag i quinuaen. Anret quinua oven på salaten og læg lidt peberfrugt øverst og server.

Hurtig quinuasalat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About Fenja Søndergaard

Kvinde årgang 78, mor til to piger, årgang 09 og 11 og bonusmor til knægt årgang 97 og pige årgang 03. Samboende med børnenes far, årgang 74. Madglad i stor stil.
This entry was posted in Frokost, Glutenfri opskrifter, Mælkefri opskrifter, Salater, Veganske opskrifter. Bookmark the permalink.

One Response to Hurtig quinuasalat

  1. Pingback: Flødestuvede kartofler med selleri « Fenjas mad

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>