Hurtig hummus med peanut butter

Den klassiske hummus er med kikærter, tahin, hvidløg og spidskommen. Denne variant er i stedet for tahin lavet med peanut butter, så man får smagen af jordnødder med i hummusen.

Ca. 400 g

150 g kogte kikærter

100 g peanut butter

40 g løg

En smule vand

Kikærter, peanut butter og løg køres sammen i foodprocessor eller minihakker. Reguler konsistensen med en smule vand. Husk at skrabe sidderne ned undervejs. Hummusen kan spises som den er eller krydres efter lyst. Prøv evt. med chili, spidskommen, hvidløg, citron eller karry.

Spis det som pålæg, fyld i sandwich eller dip til godt brød eller grøntsagsstænger.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About Fenja Søndergaard

Kvinde årgang 78, mor til to piger, årgang 09 og 11 og bonusmor til knægt årgang 97 og pige årgang 03. Samboende med børnenes far, årgang 74. Madglad i stor stil.
This entry was posted in Frokost, Glutenfri opskrifter, Mælkefri opskrifter, Pålæg, Spreads, Veganske opskrifter. Bookmark the permalink.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>