Hummus med æble

Inspireret af en opskrift fra kogebogen Ny nordisk hverdagsmad med flækærter og æble, lavede jeg denne hummus med æbler i stedet for tahin. Det giver en frisk smag og det er bestemt ikke sidste gang jeg tilsætter æbler til min hummus.

1 stor portion

200 g kogte kikærter

1 æble

1 spsk æblecidereddike

1 dl olie

1-2 fed hvidløg

½ tsk urtesalt

Alle ingredienserne køres sammen i en foodprocessor, til hummusen er ensartet og jævn. Reguler konsistensen med olie eller en smule vand. Smages til med salt.

Kikærter og æbler i foodprocessor

Serveres med brød eller som dip til grøntsager eller æbler. Prøv også som fyld i sandwich.

Hummus med æble

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About Fenja Søndergaard

Kvinde årgang 78, mor til to piger, årgang 09 og 11 og bonusmor til knægt årgang 97 og pige årgang 03. Samboende med børnenes far, årgang 74. Madglad i stor stil.
This entry was posted in Forret, Frokost, Glutenfri opskrifter, Mælkefri opskrifter, Pålæg, Spreads, Veganske opskrifter, Vegetaropskrifter. Bookmark the permalink.

4 Responses to Hummus med æble

  1. Henriette says:

    Det lyder godt nok som en spændende ret!! Den må jeg da prøve en af dagene:-) Lækkert med lidt anderledes mad!

  2. Mai says:

    Savle savle. Ser da herligt ud :) Mon ikke jeg skulle prøve det en dag? ;)

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>