Grøn kyllingesalat

En rest stegt kylling kan laves til en mættende salat. Denne variant bygger på alle de grønne sager der er fremme lige nu. Hvis du vil have lidt mere spræl i farverne, så brug farverige grøntsager, eks. tomat, majs og peberfrugt.

Til 2-3 personer

2 dl hel korn eller fuldkornsris, rå

1 bundt persille

1 salathoved eller ½ iceberg

2 forårsløg

1/3 agurk eller ½ bundt asparges

2 spsk olivenolie

1-2 stegte kyllingebryster eller en rest stegt kylling

Kog korn eller ris og afkøl dem. Skyl persillen grundigt og hak den, med stænglerne. Bland korn/ris, olie og hakket persille.

Snit salaten og læg den i et flat fad. Læg korn/ris ovenpå. Snit forårsløg og agurk/asparges og læg på korn/ris. Top med kyllingen i mindre stykker.

Grøn kyllingesalat

Spis den som frokost eller som hovedret, evt. med et stykke godt brød til.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About Fenja Søndergaard

Kvinde årgang 78, mor til to piger, årgang 09 og 11 og bonusmor til knægt årgang 97 og pige årgang 03. Samboende med børnenes far, årgang 74. Madglad i stor stil.
This entry was posted in Aftensmad, Fjerkræ, Frokost, Glutenfri opskrifter, Mælkefri opskrifter, Restemad, Salater. Bookmark the permalink.

2 Responses to Grøn kyllingesalat

  1. Pingback: Uge 22 – Rabarberkylling og grøn kyllingesalat « Fenjas mad

  2. Uhm, salat med kylling er altid et hit her i huset :-)

    Mange hilsner
    Birthe

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>