Glutenfrie kryddermuffins

Her er en opskrift på lækre muffins uden gluten, sukker og mælk.

2 æg

3 modne bananer

50 g rismel

50 g boghvedemel

1 tsk bagepulver

100 g revet rødbede

1 revet æble

1 spsk rosiner

½ dl olie

1 tsk kanel

½ tsk kardemomme

½ tsk stødte nelliker

Æg, bananer, mel, olie og krydderier køres sammen i foodprocessor. De øvrige ingredienser kommes i og køres med et øjeblik, så det hele er godt blandet. Hældes i 12 muffinsforme og bages ca. 15 minutter ved 180 grader.

Lækre, saftige muffins

Rødbede kan erstattes af gulerod eller squash. Hvis du udelader krydderier og rosiner, har du bananmuffins.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About Fenja Søndergaard

Kvinde årgang 78, mor til to piger, årgang 09 og 11 og bonusmor til knægt årgang 97 og pige årgang 03. Samboende med børnenes far, årgang 74. Madglad i stor stil.
This entry was posted in Glutenfri opskrifter, Kage, Mælkefri opskrifter, Sukkerfrie opskrifter. Bookmark the permalink.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>