Forårsmarinerede lammekoteletter

Jeg kan rigtigt godt lide lam og sidst jeg fandt lammekoteletter på tilbud, lavede jeg denne nemme marinade til dem, ud fra hvad jeg havde i køleskabet og haven.

Marinade til lammekoteletter

1 citron, saften af

2 spsk olivenolie

1 spsk soya

2 fed hvidløg

1 god håndfuld friske krydderurter, eks. oregano, løvstikke, salvie og mynte

4 lammekoteletter, 400-500 g

Marinaden røres sammen og kødet lægges i. Mariner det i en pose eller plastikbøtte, hvor det er muligt at vende kødet i marinaden.

Lad det marinere i mindst en time, meget gerne længere tid. Steges på grill eller pande.

Forårsmarinerede lammekoteletter

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About Fenja Søndergaard

Kvinde årgang 78, mor til to piger, årgang 09 og 11 og bonusmor til knægt årgang 97 og pige årgang 03. Samboende med børnenes far, årgang 74. Madglad i stor stil.
This entry was posted in Aftensmad, Lam. Bookmark the permalink.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>