Farverig pastasalat med olie/edikkedressing

FoodExpo fik jeg en lille pose økologisk pastaskruer med hjem som vareprøve og da 150 g pasta er alt for lidt til vores familie til et måltid, valgte jeg at lave en salat ud af posen.

Salat til 1-2 personer

150 g pastaskruer

1 gulerod

1/4 squash

1 rød snackpeber

3 minimajs

1 spsk olivenolie

1 spsk hvidvinsedikke

Pastaskruerne koges i letsaltet vand til de er møre. Vandet hældes fra og skruerne skylles i koldt vand, så de køler ned og ikke klæber sammen. Pastaen hældes i en skål og olie og edikke hældes over og det blandes rundt. Grøntsagerne renses og skæres i små stykker. Minimajs hældes over med kogende vand og trækker et par minutter, så evt. bakterier slås ihjel. Grøntsager og pasta blandes sammen og salaten er klar til servering.

Spises som selvstændig ret eller som tilbehør.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About Fenja Søndergaard

Kvinde årgang 78, mor til to piger, årgang 09 og 11 og bonusmor til knægt årgang 97 og pige årgang 03. Samboende med børnenes far, årgang 74. Madglad i stor stil.
This entry was posted in Aftensmad, Frokost, Mælkefri opskrifter, Pasta, Salater, Tilbehør, Veganske opskrifter, Vegetaropskrifter. Bookmark the permalink.

One Response to Farverig pastasalat med olie/edikkedressing

  1. Pingback: Fyldte porto bellosvampe « Fenjas mad

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>