Cremet tomatpålæg

Inspireret af Urtekrams sandwich spread med tomater og urter, har jeg lavet en lækker, cremet tomatpålæg, af langtidsbagte tomater.

300 g smørepålæg

200 g langtidsbagte tomater

100 solsikkekerner

Tomater og solsikke køres i foodprocessor i ca. 5 minutter, til massen er blevet nogenlunde ensartet. Det gør ikke noget, hvis der er stykker af solsikkekerner i. Hvis kniven ikke vil tage fat, så tilføj 1 spsk vand. Smag evt. til med salt eller soya og krydderier efter temperament. Selv synes jeg smagen er himmelsk, blot med de krydderurter tomaterne er bagt med.

Cremet tomatpålæg, klar til at blive spist

Spis det som pålæg, sandwichfyld eller dip til grøntsagsstave. Ren fryd for smagsløgene og fyldt med de sunde fedtstoffer.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About Fenja Søndergaard

Kvinde årgang 78, mor til to piger, årgang 09 og 11 og bonusmor til knægt årgang 97 og pige årgang 03. Samboende med børnenes far, årgang 74. Madglad i stor stil.
This entry was posted in Glutenfri opskrifter, Mælkefri opskrifter, Pålæg, Sukkerfrie opskrifter, Vegetaropskrifter. Bookmark the permalink.

2 Responses to Cremet tomatpålæg

  1. Pingback: Langtidsbagte tomater « Fenjas mad

  2. familiemad says:

    Tak for den ide – det må prøves
    Sofie

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>